Categorieën

Op hout / Krijtstift

Krijtstift

De Krijtstift (marker) met vloeibare krijtverf is te gebruiken op alle oppervlakken waaronder bijvoorbeeld natuurlijk blank, geschilderd of gelakt hout. Maar ook op glas, plastic, textiel, metaal etc. Ideaal voor Handlettering of Chalklettering.

Gebruik met sjablonen

De stift is ideaal voor het gemakkelijk decoreren met sjablonen of stencils of gewoon vanuit de hand. Erg leuk en persoonlijk bij speciale gelegenheden zoals een huwelijk, verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Je maakt er snel de mooiste tekeningen mee en ook spreuken en teksten.

Krijtverf in verf, spuitbus en stift

De stift is verkrijgbaar is 16 verschillende kleuren. De kleuren zijn onderling mengbaar en kunnen elkaar overlappen.
De krijtstift kan perfect gecombineerd* worden met de Krijtverf-spray en de Krijtverf van La Pajarita.

Vernissen

Als je de verf uit de stift wilt aflakken, gebruik dan Acrylfin vernis uit spuitbus om uitvegen of vervagen te voorkomen. Wil je toch met een kwast vernissen, strijk dan heel voorzichtig en zacht over de decoratie.

De verf is op waterbasis.
De schrijfdikte is 2,5 mm.
De punt indien nodig reinigen met water en zeep.

Voor het eerste gebruik

Voor het eerste gebruik de stift/pen goed schudden. Daarna op (bijvoorbeeld een papiertje) de inkt eerst in de punt laten vloeien. Houd de pen loodrecht op het papier en druk enkele malen de punt in totdat de inkt het papier bereikt. Nu kun je de krijtverf stift gebruiken.

Projecttip: Mocht de punt beschadigd raken dan is deze te verwijderen en om te draaien.

* Bij combinatie-gebruik van kleuren met dezelfde benaming is kleurverschil mogelijk. Dit komt door de verschillende samenstelling van verf  t.o.v. krijtverf spray of krijtstift.


                                      
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies.