Categorieën

Afwerking & verfeffecten / Foto Transfer

Foto-Transfer

Foto Transfer is een product op waterbasis waarmee je afbeeldingen kunt overzetten op allerlei soorten ondergronden zoals canvas, hout, textiel, glas, etc.

Schilder eventueel eerst je project in een gewenste kleur en laat het goed drogen.

Let op: De afbeelding die je wilt gaan overzetten moet geprint zijn met een laserprinter.
Het komt in spiegelbeeld op je project. Bij tekst op je afbeelding dus even goed opletten en eventueel in spiegelbeeld printen.

Breng een laagje Foto Transfer aan op de goede kant van de print over de gehele afbeelding. Draai je afbeelding direct om en plak het op de ondergrond, zodat het overal goed plakt.
Laat het geheel helemaal goed drogen. Als het helemaal goed droog is, maak het papier goed vochtig met een spons of met spray uit de plantenspuit. Verwijder het laagje papier voorzichtig door er heel zacht over te wrijven en te rollen. Net zo lang tot de afbeelding duidelijk en schoon is. Wrijf liever langzaam en zacht, dan snel en met druk, omdat anders de afbeelding snel beschadigd en niet mooi in z`n geheel overkomt.

Werk je afbeelding af door een nieuw laagje Foto Transfer over de afbeelding aan te brengen zodat je eventueel nog wolkerig effect kwijtraakt. 

Bezig met laden...

Foto Transfer 75 ml.

€ 3,48 p/stuk

Foto Transfer 250 ml.

€ 8,92 p/stuk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies.