Categorieën

Amazona Eco krijtverf

Amazona-Eco-krijtverf
Eco Krijtverf van Amazona is een ambachtelijke, ecologische krijtverf en bevat hoogwaardige, minerale grondstoffen en natuurlijke pigmenten. Door de minerale basis is de verf onschadelijk voor de gezondheid en het milieu. Eventuele verfresten zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer (bron brochure www.amazona.nl).

Waarom Amazona?
Prachtige kleurintensiteit, lichtecht, egaal dekkend, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, ecologisch, anti-allergisch, op waterbasis, vrij van oplosmiddelen en weekmakers, draagt bij aan een beter leefmilieu.

Amazona Krijtverf is geschikt voor op muren en op onbehandeld hout. Je kunt met Amazona Krijtverf eenvoudig meubels decoreren en deze zo een tweede leven geven.
Reinig eerst je verfproject grondig met een verfreiniger om vuil en vet te verwijderen. Breng twee lagen Amazona Krijtverf aan en laat dit goed drogen. 
Daarna eventueel randjes en reliëf licht doorschuren en/of in de wax zetten en inpoetsen. Roer tijdens het schilderen regelmatig de verf goed door. Kwasten reinig je met water.

Let op: De kleuren zijn verkrijgbaar in potten met 0,75 liter verf. De verf zit echter in een 1 liter pot en deze is dus niet geheel afgevuld.

Grote 4 liter potten zijn op aanvraag leverbaar.

Rendement is ca. 9m2 ltr.
 Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies.